Izrādās, lai laulība būtu laimīgāka, vīriešiem vadības groži jāatdod daiļā dzimuma pārstāvēm. Pētot 72 pāru attiecības, Aiovas štatā universitātes komanda atklāja, ka vīrieši ir laimīgāki attiecībās ar sievietēm, kurām ir lielāka teikšanas un kontrole pār mājsaimniecību un ģimeni.

Daudzās valstīs laulātie pāri, lai apliecinātu mūža saistības vienam pret otru, valkā laulības gredzenus.

Laulibas gredzeni

Kāzu dienas etiķete nosaka, ka līgavai un līgavainim jāģērbjas atbilstoši savam izvēlētajam kāzu tipam. Ja vēlaties to ievērot pilnībā vai varbūt tikai daļēji, te būs nepieciešamā informācija.

Ziemā — jādomā, ko vilkt mugurā jaunajam pārim ne tikai ceremonijas laikā un viesu namā, bet arī ārā staigājot. Klasiskai kāzu dienai noteikti nebūs piemēroti ne džemperi, ne jakas. Kāzu apģērbam ir jābūt tīram un nesaburzītam, jo ar apģērbu tiek pausta arī mūsu attieksme pret apkārtējiem.

ko vilkt mugura uz kazam ziema

Ar laulības līgumu tiek noteiktas attiecības, kas saistītas ar laulāto īpašumu. Laulības līguma slēdzēji ir personas, kas noslēdz laulību likuma noteiktā kartībā, turklāt viņiem jābūt tiesību un arī rīcībspējīgiem.

Laulības līgums

Breds Pits padalījies aizkustinošā stāstā par ģimenes dzīvi. Viņš pastāstījis par visnotaļ skumju dzīves posmu, taču šie vārdi ir maiguma un mīlestības pilni attiecībā pret savu dzīvesbiedri Andželinu Džoliju. Diez vai kāds vēl apgalvos, ka pāris ir uz šķiršanās robežas.

uz augšu