"Piedod..." Efekts būs divās sekundēs tā vietā, lai veltītu visu vakaru bezjēdzīgai argumentēšanai.

 

Frāzes ar plākstera efektu jebkurām attiecībām

Lai kopdzīves laikā nerastos nepatīkami pārpratumi, interešu sadursmes, pirms uzvelc balto kleitu un solies mīlēt mūžīgi, aicini mīļoto pafantazēt par kopīgu nākotni.

 

Jautājumi pirms kāzām

 „Svinīgi zvēru tevi mīlēt, cienīt un godāt, un mūsu laulības laikā nepieņemties svarā vairāk par pieciem kilogramiem…” Ups! Diez vai kāds šādu laulības zvērestu gribētu saukt par savējo. Taču Holivudā tā sauktie mīlestības jeb laulības līgumi ir norma un tikpat būtiska kāzu sastāvdaļa kā svinīgā ceremonija.

 

Spānijā šo desertu dēvē par katalāniešu krēmu (crema catalana), Anglijā - par piededzināto  krēmu (brunt cream), tomēr kulinārijas pasaulē pierasts to piedēvē Francijas virtuvei. Krēmu brulē pamatoti sauc par trīsvienības krēmu, jo bez olām, saldā krējuma un brūnā cukura neiztikt. Savukārt šīs trīs demokrātiskās sastāvdaļas neiedomājamā veidā pārtop par aristokrātisko saldēdienu.

 

Krēms brulē

17 Jūl

Kāzu frizūras

Kategorijā: Skaistumam

Daudzas līgavas lielāku uzmanību pievērš matu sakārtojumam, nevis matu stāvoklim. Taču nekāda frizūra nespēs noslēpt sašķēlušos matu galiņus vai matu blāvo krāsu. Matiem jāizskatās veselīgiem un koptiem, un to atveseļošana jāveic savlaikus.

kāzu frizūras

16 Jūl

Neparasta rota

Kategorijā: Kāzu gredzeni

Latviešu juvelieris Ģirts Cīrulis, kas katru gadu apmeklē prestižo profesionāļu izstādi Baselworld Šveicē un seko aktuālajām tendencēm, jums palīdzēs īstenot sapni par īpašiem laulības gredzeniem.

 

Ģirts Cīrulis

“BIBLIOTĒKA N°1 Restorāns” šefpavārs Māris Jansons ir vadījis ne vienu vien kāzu banketu. Viņa komandai ir pa spēkam realizēt jebkuru kulināro scenāriju - gan savas ēdināšanas iestādes telpās, no kuras, starp citu, paveras skats uz visskaistāko Rīgas parku, gan jebkurā citā klientu izraudzītā vietā.

Citējot Frenku Sinatru "As time Goes By" no filmas "Kasablanka" skūpstam nav vajadzīgas drēbes, taču jāatzīst, ka jebkuram vīrietim, kas tērpies labā uzvalkā piestāv skūpstīties ar sievieti. To vajadzētu atcerēties jebkuram vīrietim, kas meklē uzvalku kāzām!

 

Psiholoģe Jolanta Puķe kā vienus no muļķīgākajiem šķiršanās iemesliem min tos, kuros ir iesaistīti pāra vecāki: „Ja viņi ir tie, kas nosaka galveno noti jauno cilvēku attiecībās, tas ir aplami un nepareizi. Tikpat muļķīgi šķiršanās iemesli ir dažādas sīkas neizrunātas sadzīviskas lietas. Runāšana patiešām ir zelts.”

 

Mūsu intervētais pāris apprecējās pēc trīsarpus gadu kopdzīves. Kāzas tika plānotas pusgadu. Viņi stāsta, ka, pusgadu plānotā  kāzu organizēšana noritējusi viegli, kā "pa dziedziņu", lai  kurp arī dotos, visu uzreiz varēja sarunāt. Tāpēc viņi dalijās ar mums savā pieredzē un apkopoja pāris ieteikumus jaunajiem pāriem par pirmskāzu plānošanu.

 

Gatavošanās kāzām

Page 1 of 2

uz augšu