Viens no labākajiem veidiem, kā atrast savu stilu, ja nav ne jausmas, ar ko sākt, ir iedvesmoties no dāmām, kuras jau izvēli ir izdarījušas. Kino un sarkanā paklāja pasākumi var kļūt par tavu kāzu kleitas idejas avotu! 

Nosūtot uz  papīra rakstītu vai drukātu kāzu ielūgumu, tu liec viesiem saprast, ka gaidāms ļoti īpašs pasākums, - ar nosūtīto ziņojumu tu ielūgtajiem kāzu viesiem paziņo, kāds būs jūsu kāzu viesību stils. Kāzu ielūgumu vienotajā stilā ir ieteicams ieturēt arī pārējos ar kāzām saistītos noformējuma elementus: galda kartes, kāzu dienas plāns, kāzu viesu sēdvietu plāns, kāzu etiķetes un citos dekorējuma noformējumos. 

 

ielugumi un galda kartes

 

Senāk par noturīgas laulības, kā arī partnerības un draudzības ķīlu uzskatīja datumu sakritību pēc “pāra – nepāra “skaitļa.

 Kļūda 1: Izvēlēties kleitu tikai vienā iedomātā stilā.

 

Parasti līgava jau ir kopš bērnības izsapņojusi kādu tieši kleitu viņa vilks savā kāzu dienā, bet diemžēl ne vienmēr fantāzijās iedomātās kleitas ir tieši tas, kas viss labāk piestāv tieši jums. Tādejādi noteikti vajag pielaikot dažāda stila kāzu kleitas, lai atrastu tieši to, kura ir jums atbilstoša.

 

uz augšu