Tā kā gads tuvojas beigām un droši varam teikt, ka tas ir bijis veiksmīgs daudziem kāzu fotogrāfiem. Tik daudz skaistu pāru šogad ir apprecējušies, tik daudz emociju sajustas... Un katrs fotogrāfa noķertais kāzu attēls stāsta kādu unikālu mīlas stāstu... 

 

 

22 Dec

Mīlestības spēki

Kategorijā: Kopdzīve

Pirmais – Domu Spēks. Mīlestība sākas ar domu. Mēs kļūstam par to, par ko domājam. Mīlestības pilnas domas rada mīlestības pilnu dzīvi un mīlestības pilnas attiecības.

22 Dec

Šampanieša sapņi

Kategorijā: Dzērieni

Kāzas ir nozīmīgs notikums jaunā pāra dzīvē. Tās mēģinām rīkot krāšņas, ar dažādām atrakcijām, rūpējamies par viesu labsajūtu un cenšamies, lai šī diena jaunlaulāto mūžā būtu neaizmirstama. Tieši dzirksoša dzēriena glāze visskaidrāk liecina par to, ka jūs atzīmējat īpašu notikumu. Šampanietis rada pacilātību labāk nekā jebkurš cits vīns. Tāpēc iesakām neskopoties uz šo karaļu dzēriena rēķina un ievadīt jaunlaulātos jaunā dzīvē ar patiesi izcilu šampanieti.

 

Kāzu diena tiek dēvēta par vienu no centrālajiem cilvēka dzīves notikumiem. Tas, kā šo dienu atzīmēt, kā šo dienu svinēt, ir atkarīgs no vairākiem faktoriem. Noteikti, ka kāzu vērienu un tradīcijas noteiks gan laulāto cilvēku tautība, reliģiskā piederība un gaumes sajūta. Taču viena lieta ir skaidra – šī diena ir tā vērta, lai to svinētu un padarītu pēc iespējas notikumiem un emocijām bagātāku.

 

 

 

Laulību var noslēgt jebkurā dzimtsarakstu nodaļā Latvijā (neatkarīgi no dzīvesvietas) vai baznīcā. Personām, kuras vēlas doties laulībā, par to ir jāiesniedz kopīgs noteikta parauga iesniegums dzimtsarakstu nodaļā. Pēc iesnieguma pieņemšanas notiek izsludināšana, izliekot sludinājumu redzamā vietā. Laulību dzimtsarakstu nodaļā noslēdz pēc izsludināšanas termiņa, bet ne vēlāk kā sešus mēnešus pēc izsludināšanas termiņa beigām. Reģistrējot laulību tiek izsniegta laulības apliecība.

 

uz augšu