Izvēlētie ziedi un to sakārtošanas veids acumirklī bagātinās kāzu svinību gaisotni. Turklāt, ienesot svinību telpā šo to no dabas veltēm, Jūs radīsiet patīkamu atmosfēru kāzu viesiem.

 

Dabiskais ziedu skaistums kāzu dekoros

 

 

Vasaras modes kliedziens kāzās solās būt dārza spēles. Tāpēc mēs meklējām, kādu interesantu spēli, kuru var spēlēt gan laukā, gan iekšā. Mēs atradām spēli - JENGA - to var spēlēt gan bērni, gan pieaugušie un tā ir gan jautra, gan izklaidējoša.  

 

27 Mar

Paulo Koelju

Kategorijā: Apsveikumi

Kad mēs mīlam, mēs allaž cenšamies kļūt labāki kā esam. Un, kad mēs kļūstam labāki, viss apkārt mums kļūst labāks.

 

 

Kas ir šie krāsainie, pašlīmējošie brīnumi, un kam tie domāti? Principā tas pats, kas causrpīdīgā līmlente. Ārzemēs jau labu laiku krāsainās līmlentes ir ļoti populāras un pieprasītas, jo ar tām vienkāršas lietas var padarīt unikālas. Iedvesmojies arī tu!

24 Mar

Alfrēds Hičkoks

Kategorijā: Apsveikumi

 

Laimīga laulība ir tā laulība, kur vīrs saprot katru vārdu, kuru sieva vēl nav pateikusi. Alfrēds Hičkoks

 

Īstu līgava neraksturo tikai perfekts kāzu grims, skaista kāzu kleita vai standartiem atbilstošas auguma aprises, bet gan spēcīga sievišķā enerģija.  Tuvojoties kāzu dienai, neaizmirstiet to uzpucēt, pavairot un spēcināt, lai līgavainis paliktu uz palikšanu mūžīgi. Bet kā pamodināt sievišķo enerģiju? 

 

 

Tiešām šiku un stilīgu pārsteigumu martā mums sagādājis pašmāju zīmols NEW ROSME. Rosmes veikalos nonākušas pirmās pavasara/vasaras 2015 kolekcijas - Relaxed, Aluring un Lively. Noteikti patiks romantiķēm un topošajām līgavām, jo jaunā kolekcija ir speciāli radīta tādiem ilgi gaidītiem un neizmirstamiem dzīves notikumiem kā kāzas, kāzu nakts un medusmēnesis.

Kāzu neatņemama sastāvdaļa, protams, ir kopīga sēšanās pie galda un iestiprināšanās ar dažādiem ēdieniem un dzērieniem. Šājā pasākuma daļā ļoti iederas pudeles ar speciāli šim notikumam izgatavotām etiķetēm. Visbiežāk uz pudelēm tiek līmētas speciālas etiķetes ar atbilstošu kāzu vai jaunā pāra tematiku. Mūsu publicētās etiķetes, varbūt noderēs jūsu radošai iedvesmai vai vienkārši garastāvokļa uzlabošanai.

 

Kāzu etiķetes

 

Plānojot kāzu svinības Vedejiem.lv aicina pievērst uzmanību detaļām, kas parasti paliek otrajā plānā. Teiksim, izvēlēties atspirdzinošu limonādi stilīgā pudelē. Mēs atradām trīs limonādes pudeles, kurām ir skaista etiķete un pudeles forma. Tās varētu būt piemērotas karstām kāzu svinībām, jo tās ir atspirdzinošas, dzirkstošas un tām ir košās krāsas.

 

 

Page 1 of 3

uz augšu