Kontakti

Nosaukums: Juris Mūrmanis
Adrese: Darbojos visā Latvijā!
Tālrunis: +371 26513393
E-pasts: Sūtīt e-pastu

Papildus info

Interese par atrašanos uz skatuves un aktiermeistarību Jurim parādījās jau bērnībā , kad daudz laika tika pavadīts pie televizora. 6 gadus dejojot sporta dejas, tika iegūta stalta stāja un pārliecinātība par sevi, bet ar pasākumu vadīšanu Juris saskārās vidusskolā, kad bija jāizveido sava biznesa ideja konkursam “Jaunais Profesionālis 2012”. Tad šķita, ka sporta deju kluba izveide noteikti būs īstā ideja, tomēr skolotāja Olga Blumbaha ieteica pasākumu vadītāja/ izklaidētāja lauciņu, jo Jurī esot potenciāls. Viss izvērtās tik labi, ka valsts mērogā tika iegūta 2.vieta.

Pēc vidusskolas Juris izdomāja to studēt padziļinātāk un paralēli studijām paplašināja savas zināšanas, vadot bērnu dzimšanas dienas ballītes. Studiju laikā Jurim bija tas gods mācīties no izciliem režisoriem, aktieriem un citiem nozares speciālistiem. Absolvējot augstskolu, tika iegūts diploms pasākumu vadīšanā un veidošanā. Uzkrājot pieredzi, gan kā pasākumu vadītājs, gan kā režisors, Juris ir iemācījies sastrādāties ar dažāda vecuma publiku. Pateicoties Jura atraktivitātei un enerģijai, ko viņš izstaro uz skatuves , katrs pasākums būs piesātināts ar gaumīgu humoru un neredzētām izklaidēm.


KLIENTU ATSAUKSMES:

Ja jums ir nepieciešams kāzu vadītājs, kurš vairāk nekā ļoti ir savā pareizajā vietā un gribat ne par ko nesatraukties brīdī, kad esat fotosesijā un ierodaties viesu namā, tam 199% ir jābūt Jurim!!

Harizmātisks, atsaucīgs, pozitīvs, ar ļoti labu humora izjūtu apveltīts, atraktīvs,Juris spēs iekustināt un sapratīsies ar jebkādu publiku- atradīs kopīgu valodu ar maziem raušiem un liks pasmaidīt arī vecākiem ļaudīm.

Starp cilvēkiem viņš ir kā zivs ūdenī!

Juris arī pirms kāzām dalījās ar padomiem un bija ļoti atsaucīgs.

Mēs ar vīru sakām mīļu un siltu paldies Tev, ka biji tik iederīgs, atbilstošs, papildinošs un svarīgs posms, lai mūsu diena būtu tieši tik super kā tā bija!

Tu esi super, lai tev veicas karjeras izaugsmē, tiekamies pēc 10 gadiem mūsu jubilejā un no mums tikai labākie vārdi!

REKOMENDĒJAM ar visām 4!
|Heimaņi |


Talants ir neatsverama pasākumu vadītāja daļa, bet, ja viņam vēl piemīt cilvēcīgums, tad tas jau ir pilns komplekts.
| Karlīna “Vidzeme Fashion Show” |

My wife Tija and I used Juris for our Wedding Entertainer on 18.08.2018 at Hotel Bille..
From the bottom of my heart this guy was amazing with non stop all round entertainment for adults and being very good with the kids as well.
The constant mix of games and fun with involvement of the whole audience was seriously seem-less and the time went too fast, never the less Juris seriously paid a massive part of our Wedding and evening.
His English skills he has for my friends and family was to translate the Latvia was instant and clear and fully understandable.
Juris really made our evening complete and kept the whole night flow in such a way everyone had a smile on their faces.
I’d highly recommend Juris to anyone as he’s a proper genuine guy with a natural talent for entertaining and you can tell by his actings when performing that he really enjoys his work.
Juris, we can’t Thank You enough for what you’d done for us but one last time I will...
Thank You
Love
|Tija and Craig |


Juris ir lielisks pasākumu vadītājs! Viņš ir asprātīgs un spēj ļoti ātri nodibināt draudzīgu kontaktu ar pasākuma dalībniekiem. Nezinātājam no malas (kā manā gadījumā, fotografējot Jura vadītās sporta spēles) varētu likties, ka ar dalībniekiem viņš bija pazīstams jau ilgi pirms pasākuma. Iesaku!
| Alfrēds "MyFitness Latvia" |


Tā neizsīkstošā enerģija un degsme par savu darbu... Katram novēlu šo vadītāju vismaz uz vienu sev nozīmīgu pasākumu!

Supersadarbība! Vienmēr pieejams saziņai un izdarīs visu, kas vēlmju sarakstā, pat vēl vairāk!

Prieks!

Paldies, paldies, PALDIES!
|Paula Zante |


Juris vadīja mūsu kāzas, esam vairāk kā apmierināti ar rezultātu! Viegla saziņa, ātri atbild uz jautājumiem, jautrs, tiešām kolosāls cilvēks, noteikti iesakām kā pasākuma vadītāju! Izpildīs visas velmes, lai vakars būtu tieši tāds kā iepriekš iecerēts un atradīs kopīgu valodu ar jebkura vecuma viesi Paldies, Juri, ka padarīji mūsu dienu neaizmirstamu un kārtīgi izklaidēji mūsu viesus! Veiksmi darbos!
|Inese un Jēkabs |


Ar Juri ir ļoti viegli strādāt. Pietiek iedot tikai aptuvenas pasākuma vadlīnijas un var paļauties, ka viss būs izdarīts perfekti. Atraktīvs vadītājs ar patīkamu humora izjūtu. Un kas ne mazāk svarīgi, viņš prot aizraut un iesaistīt publiku aktivitātēs.
| Laura, “Circle K” |


Juris bija ļoti svarīga daļa no mūsu lieliskajām kāzām!

Ne tikai lieliski novadīja visu pasākumu, bet ļoti palīdzēja arī kāzu plānošanas procesā ar savu lielo pieredzi. Ļoti viegla komunikācija un vienmēr pieejams gan pirms pasākuma, gan pasākuma laikā.

Novadīja mums arī brīnišķīgu kāzu ceremoniju (kas nemaz nebija neveikla, mulsinoša un stīva kā zaksos (pēc personīgās pieredzes)).

Vakara gaitā lieliski izklaidēja viesus un ļāva atpūsties un izbaudīt vakaru jaunajam pārim. Vi

Karte:

uz augšu