Kontakti

Nosaukums: Lūznavas muiža
Adrese: Pils iela 8, Lūznava, Lūznavas pag., Rēzeknes nov.
Tālrunis: +371 63161616; +371 28686863
E-pasts: Sūtīt e-pastu
Mājas lapa: www.luznavasmuiza.lv

Papildus info

LŪZNAVAS MUIŽA ir atjaunotā Latgales jūgendstila pērle, kuru kā vietu mākslai un mūzikai 20. gadsimta sākumā cēlusi poļu izcelsmes lietuviešu muižnieku Kerbedzu dzimta. Šobrīd Lūznavas “Mūza” ir iedvesmas, radīšanas un mūzu tikšanās vieta Latgalē, Rāznas Nacionālajā parkā.

Lūznavas muiža piedāvā:

- Svinību zāli, kapelu vai parku laulību ceremonijas norisei. Maksimālais viesu skaits laulību ceremonijai

- Sarkanajā zālē līdz 80 personām, kapelā līdz 50 personām, parkā – neierobežots skaits (pieejamais krēslu daudzums – 80);

- Telpas kāzu svinību norisei (pie galdiem līdz 40 personām, svinību laiks līdz 24:00);

- Telpas kāzu svinību norisei Kultūras šķūnī (blakus muižai renovēta svinību zāle, līdz 150 personām);

- Kāzu programmu jaunlaulātajiem un viesiem (ekskursija muižā un parkā, kāzu pieturvieta ar uzdevumiem jaunlaulātajiem un/vai viesiem, Kerbedzu zupas vārīšana parkā);

- Kāzu foto un video sesiju iespējas muižā un parkā;

- Naktsmītni jaunlaulātajiem un/vai viesiem (3 rezidences, maksimālais guļvietu skaits 8, iespējamas + 8 papildvietas, no 2018. gada 1. jūnija guļvietas būs pieejamas blakus esošajā apartamentu tipa viesnīcā Svilpaunieki (8 apartamenti (16 guļvietas) + 25 papildvietas)).

_______________________________


LŪZNAVAS MUIŽA ir lieliska vieta laulību ceremonijas norisei, kā arī kāzu svinībām. Laulību ceremonijas norisei iespējami trīs varianti – laulības reģistrēšana muižas Sarkanajā zālē (viesu skaits līdz 80 personām), laulību ceremonija muižas kapelā (katoļu kapela, apkalpo Rēzeknes Vissvētākās Jēzus Sirds Romas katoļu katedrāles priesteris, viesu skaits līdz 50 personām), kā arī iespēja reģistrēt laulību brīvā dabā – muižas parkā vai muižas priekšā (viesu skaits neierobežots, bet muižā pieejamais krēslu skaits – 80).

Muižas Sarkanā zāle ir arī skaista un piemērota vieta kāzu svinību norisei (pie galdiem viesu skaits līdz 40 personām, zviedru galda variantā – vairāk, svinību norise muižā iespējama līdz 24:00). Ēdināšanu jebkurā no svinības norises posmiem var nodrošināt kāds no muižas sadarbības partneriem vai jaunā pāra izvēlēts ēdināšanas pakalpojumu sniedzējs.


Telpu rezervāciju pieteikšana +371 63161616; +371 28686863 un muiza@luznava.lv.

Karte:

uz augšu