Kontakti

Nosaukums: IK Bušas
Adrese: Saulkrasti
Tālrunis: Andris - 26785909; Anda - 26441386
E-pasts: Sūtīt e-pastu
Mājas lapa: www.busas.lv

Papildus info

Jūsu draugam tuvojas kāzas un jāplāno interesanta vecpuišu ballīte? Boulings un galda spēles ar alkohola lietošanu šoreiz nederēs un jātaisa tāda ballīte, lai topošais vīrs to atcerētos ar prieku? Tad aktīva atpūta – peintbols vecpuišu ballītē – būs tieši laikā Jūsu dienas plānā! Peintbola parks Latvijā darbojas jau vairāk kā 9 gadus un klientiem šobrīd piedāvā vienu no lielākajiem āra laukumiem, kas atrodas Saulkrastos.

Kārtīgam vecpuišu ballītes dienas plānam nepieciešamas arī aktivitātes, kas padarīs ballīti saturīgāku, interesantāku un palīdzēs atvērties kautrīgākajiem dalībniekiem. Peintbols ir komandas spēle, kur izspēlēsim misijas un noteikti liksim vecpuisim mazliet pasvīst! Peintbola spēle vecpuišu ballītē nav topošā vīra nostādīšana mērķa vietā un dalībnieku apšaude; tie ir dažu neveiksmīgu peintbola parku neveiksmes stāsti, kas "palaisti" sabiedrībā. Vecpuišu ballītē mēs sākam ar "vainīgā" ietērpšanu kāda no mūsu kostīmiem un iepazīstināšanu ar drošības noteikumiem. Pēc drošības noteikumiem mēs sākam peintbola spēli ar iesildošām spēlēm un viegliem uzdevumiem, pēc kuriem sarežģītības latiņa tiek pacelta augstāk. Spēļu gaitā mēs noteikti liekam topošajam vīram izpildīt vieglākus uzdevumus, kur iesaistās visi spēlētāji. Uzdevumi parasti saistīti ar un ilgst attiecīgi topošā vīra spējām precīzi trāpīt, ātri skriet un citām iemaņām Uzdevumi ir interesanti un paliekoši atmiņā Jūs varat ar mums sazināties un mēs Jums izstāstīsim dienas plāna programmu.

Peintbols topošajai sievai. Pie mums peintbolu spēlē arī dāmas. Daudz klientu ir labi informēti par mūsu vecmeitu peintbola programmu, kas ir interesanta un adrenalīna pilna piedzīvojumu deva visam mūžam. Topošajai līgavai un līgavu māsām noteikti nevajag satraukties par zilumiem un citām traumām, tam visam ir preventīvi pasākumi, lai no tā izvairītos.

Pēc aktīvas peintbola spēles mēs piedāvājam relaksēties mūsu kempingā ar guļvietām līdz 30 personām. Ir lielākas un mazākas naktsmītnes. Visās naktsmītnēs ir pieejamas mūsdienīgas komunikācijas Jūsu ērtībai. Pieejama arī slapjā pirts un lieliska lielā baļļa ar ietilpību līdz 10 personām. Izmaksas par naktsmītni ir atkarīgas no nakšņotāju skaita un vēlmēm.
Kempings un pirtiņa ar karsto kublu topošajai sievai noteikti būs lielisks piedāvājums arī vecmeitu kompānijai, kas vēlas atpūsties Saulkrastu piejūras pilsētā. Mēs atrodamies tikai 5 min. brauciena attālumā līdz jūrai, sezonas laikā pieejami taksometra pakalpojumi un citas aktivitātes par kurām mēs Jums varam izstāstīt. Zvaniet un mēs Jums palīdzēsim noorganizēt lieliksu vecmeitu ballīti!.


Peintbola parks un kempings "Bušas" atgādina visiem pasākuma plānotājiem, ka vasara nav aiz kalniem un pieprasītākās nedēļu dienas ir brīvdienas. Tieši tāpēc vecpuišu un vecmeitu ballītes ir jāplāno savlaicīgi. Saulkrasti sezonas laika ir pārpildīti ar atpūtniekiem un ballētājiem.



Karte:

uz augšu