Kontakti

Nosaukums: DRIFTA HALLE
Adrese: Mūkusalas iela 49 k-6, Rīga, LV-1004
Tālrunis: +371 22448843
E-pasts: Sūtīt e-pastu
Mājas lapa: www.driftahalle.lv

Papildus info

DARBA LAIKS
P. O. T. C. SV
11:00 - 22:00
PIEKTDIENĀS UN SESTDIENĀS
11:00 - 23:00
Vēlies sarīkot neaizmirstamu vecpuišu ballīti? Pārsteidz savus draugus, sarīkojot šo pasākumu Drifta Hallē!

Papildus WOLFTRIKE® drifta tricikliem, vasaras sezonā pieejama arī terase, grili un mākslīgi iekārtota pludmale. Piedāvājam iespēju uzklāt galdus ar līdzpaņemtiem vai pasūtītiem ēdieniem, savukārt mēs nodrošinām bezmaksas kafiju, Monster Energy enerģijas dzērienus, dažādas galda un Xbox spēles.

Cik mums tas izmaksās?

VECPUIŠU ballītes pasākumu rīkošanas izmaksas sastāda iegādāto braucienu skaits ar drifta tricikliem. Iegādājoties vairāk braucienu, tiek piemērota atlaide, kas ir norādīta cenrādī. Drifta Halles atpūtas telpu un grila pagalma izmantošanu ir bezmaksas.

Cik ilgi varēsim braukt?

Viens brauciens ilgst 10 minūtes.
Neatkarīgi no iegādāto braucienu skaita, Vecpuiši neierobežotu laiku varēs baudīt savu pasākumu Drifta Halles telpās, spēlējot spēles, atpūšoties terasē un grilējot gaļu.

Nepieciešami ēdināšanas pakalpojumi?

Vai vēlaties, lai par uzkodu un ballītes maltītes sagatavošanu Jums nebūtu jādomā? Lai Jums atliktu vairāk laika pozitīvu emociju gūšanai drifta trasē, mēs parūpēsimies par banketu un svētku galdu klāšanu! Mūsu piedāvājumā ir ēdieni un uzkodas visdažādākajām gaumēm - plašs uzkodu, zivju, gaļas un veģetāro ēdienu klāsts. Nepieciešamības gadījumā varam nodrošināt banketus ar viesmīļu apkalpošanu.


BRĪDINĀJUMS!

Izveidojot drifta trasi jūsu pasākumā, pastāv risks, ka Jūsu DRAUGI veltīs uzmanību tikai un vienīgi WOLFTRIKE® Drifta Triciklu izklaidei :)


Lai forša Vecpuišu ballīte!



Karte:

uz augšu