Kontakti

Nosaukums: River Cruises Latvia
Adrese: Radio ielā 1 un 11.Novembra krastmala
Tālrunis: +371 29896138
E-pasts: Sūtīt e-pastu
Mājas lapa: www.rivercruises.lv

Papildus info

Piestātne atrodas: 11.Novembra krastmala, starp Akmens un Vanšu tiltiem (Pie Akmens tilta, pretī RTU un Rātslaukumam).
Atpūtas kuģītis “VECRĪGA” – modernākais un populārākais pasažieru kuģītis Latvijā, kurš spēj uzņemt līdz pat 160 pasažierus.


Apmeklētāju labsajūtai ir iekārtoti divi kuģīša klāji. Augšējais/atvērtais klājs, kurš ir dekorēts tropiskās noskaņās. Brauciena laikā katrs apmeklētājs varēs ķert sauli, karstākajās vasaras dienās izbaudīt atvēsinošo vēju un malkot gardus kokteiļus no mūsu bāra. Savukārt apakšējā klājā ir izveidots moderns pasažieru salons ar panorāmas logiem, mīkstajiem dīvāniem un bāru/kafejnīcu.


Atpūtas kuģītis „VECRĪGA” ir aprīkots ar profesionālu un modernu skaņas un gaismas tehniku, bezmaksas Wi-Fi, atpūtas zonu bērniem un divām labiekārtotām WC.


Mēs piedāvājam Jums Atpūtas kuģīša „VECRĪGA”, Atpūtas kuģīša „ELIZABETE” un Kanāla kuģīšu „AMBER RĪGA”, „AURORA”, "ARABELLA" un "ANNABELLA" nomu, lai noorganizētu:

- Privātās jubilejas ballītes;
- Izlaiduma svinības;
- Tematiskas pirms kāzu ballītes (Vecmeitu un vecpuišu ballītes);
- Kāzas;
- Bērnu ballītes;
- Team Building (Komandas veidošanas un stiprināšanas pasākumi);
- Korporatīvos pasākumus;
- Tematiskās jubilejas;
- Banketus, seminārus/prezentācijas, tematiskās ballītes un tml. pasākumus.
- Ir iespējami maršruti, piemēram, līdz Jūras vārtiem, Doles salai, Mežaparkam, Jūrmalai, Baltai kāpai un tml., kā arī maršrutus ir iespējams kombinēt. Piedāvājam arī ēdināšanas pakalpojumus.



Karte:

uz augšu