35.00 €

Kontakti

Nosaukums: Galda spēle pāriem - Ceļojums mīlestībā
Tālrunis: 26540685
E-pasts: Sūtīt e-pastu
Mājas lapa: www.celojumsmilestiba.lv

Papildus info

Piegāde: Ir iespējama
Galda spēle pāriem -Ceļojums mīlestībā- paredzēta pāru attiecību stiprināšanai, tuvības veicināšanai, labākai sevis un otra iepazīšanai. Brīnišķīgs veids, kā pavadīt laiku kopā.

Spēle sastāv no 70 uzdevumu kartiņām, ar kuru palīdzību uzbursiet sev noteiktas vietas sajūtu un saņemsiet uzdevumus, kas liks Jums aktīvi darboties vai padomāt un diskutēt 7 dažādos pāru attiecību aspektos – sadarbībā, iztēlē, zināšanās vienam par otru, iedrošinājumā, krīzes situāciju risināšanā, seksa un intimitātes jautājumos, kā arī būs relaksācijas uzdevumi, kas ļaus Jums iegūt impulsus attiecību krāsainības veicināšanai. Pavisam kopā tiek piedāvāta iespēja virtuāli nokļūt 10 dažādās valstīs, 7 dažādās vietās katrā valstī.

Komplektā ietilpst instrukcija, rezultātu apkopojuma tabula un kartīte ‘’Ceļojumā iegūtais’’, kurā būs iespēja saņemt nelielu atgriezenisko saiti par jūsu attiecību stiprajiem balstiem un jomām, kuras būtu vēlams uzlabot. Spēle paredzēta 10 izspēles reizēm, katru reize ņemot 1 no 10 valstīm. Spēles ilgums vienai valstij paredzēts 45 – 60min. Partneri spēlē nevis sacenšoties, bet kopā krājot punktus. Ņemiet un iekrāsojiet savu ikdienu ar interesantu un saturīgu kopā būšanu! Labākais, ko otram varam uzdāvināt, ir laiks, ko pavadām kopā.

Spēle pieejama latviešu, vācu un angļu valodās.

uz augšu