Kontakti

Nosaukums: Vadim Master
Adrese: Rīga, visa Latvija
Tālrunis: 29166332
E-pasts: Sūtīt e-pastu

Papildus info

VadimMaster - oriģināls Jūsu svētku vakara vadītājs, aktieris un makslinieks! Kā mākslinieks, viņš jau vairākas gadus ir uz skatuves, tāpēc, ja esat izvēlējušies viņu, augstākā kvalitātes izklaidējoša programma ir garantēta, un citi mākslinieki Jums vairs nebūs nepieciešami.

Vadims - uzvarētājs TV konkursos "Zelta talanti" Latvijā un arī Igaunijā. Krievijas TV šova "Minuta Slavi" Finalists. 2016. gadā Latvijā vadīja Līgavu Paradi.

Viegla un nepiespiesta vakara vadītāja uzvedība radīs komfortu Jūsu viesiem. Sastādīts kopā ar Jums svētku scenārijs, ļaus izvairīties no nepatīkamiem pārsteigumiem un vieglprātīgiem konkursiem.

Vadims ar prieku Jūsu kāzās viesiem parādīs ari mikromaģijas un illuzijas trikus. Kāzu viesiem būs interesanti pārsteigumi šova priekšnesumu veidā - neordināriem konkursiem, patīkamām dāvanām - tas viss radīs tiešām neatkārtojamu un neaizmirstamu gaisotni Jūsu svētkos!

Vai vēlaties savus svētkus izbaudīt oriģināli un tikai ar pozitīvā atsauksmēs!

Sazinies ar mani un nosauc kodu: -Kāzu portāls Vedejiem.lv- un saņem 50,00 EUR lielu atlaidi savam pasākumam, svinībām vai dzimšanas dienai!

uz augšu