Kontakti

Nosaukums: Kaspars Radziņš
Adrese: Latvija
Tālrunis: 29342616
E-pasts: Sūtīt e-pastu

Papildus info

Sveiciens šajā fantastiskajā dienā, kad esat spēruši jau pirmo soli un šeit iegriezušies, lai noorganizētu visforšākās kāzas, ballīti vai pasākumu!

Mēs visi vēlamies, lai tieši mūsu pasākums būtu vislabākais, visforšākais, visneaizmirstamākais un vis vis vis.. Katram un visiem pasākumiem ir jābūt tieši tādiem, vienalga vai tā ir maza ballīte vai grandiozas kāzas! Mans mērķis un moto ir – tikai vislabāko!

Esmu cilvēks divi – vienā. Piedāvāju gan kāzu vadītāja (tai skaitā visi vedēju pienākumi), gan vakara vadītāja (jautras izklaides vakara garumā), gan Dj pakalpojumus (ar visu tehniku). Veiksmīgi apvienoju muzicēšanu ar kāzu, vai pasākuma vadīšanu. Pašam ir visa sava tehnika sākot ar kvalitatīvu skaņu, beidzot ar skaistām gaismām. Visa tehnika ir profesionāla. Mūzika būs piemērota visprasīgākajai publikai, sākot ar 70, 80, 90 un mūsdienu hitiem latviešu, angļu, krievu, itāļu, spāņu valodās. Atšķirībā no līdzīgiem piedāvājumiem – man nekad nav gatavas play-listes. Visa mūzika tiek atskaņota „pēc publikas”, lai kājas raisītos deju ritmos dažāda vecuma publikai. Mani organizētie pasākumi vienmēr ir jautrības un līksmības pilni. Scenārijs katrām kāzām vai pasākumuma ir individuāls un neatkārtojas. Scenārijs tiek izstrādāts cieši sadarbojoties ar klientu. Par kāzām – tiekamies vairākkārt, lai klienta kāzas būtu individuālas un neatkārtojamas! Manā piedāvājumā ir daudz netradicionālu izdarību, spēļu un aktivitāšu, kas priecē visdažādāko gadagājuma publiku.

Izklaides industrijā nopietni darbojos jau vairāk kā desmit gadus, lai gan pirmās DJ aktivitātes aizsākās jau tālajos 90 gados. Pēdējos 5-6 gados vairāk darbojos tieši kāzu vadītāja/kāzu Dj lauciņā, kā arī pa vidam tiek novadītas daudzas jestras ballītes.

Katra pasākuma izmaksas ir ļoti individuālas un tiek atrunātas atsevišķi. Izmaksas ir par visu pasākumu kopumā nevis stundām. Tāpēc jautrība garantēta līdz pēdējam viesim!

Gaidu jūsu zvanus, lai realizētu visforšākās kāzas vai ballīti!

Ar cieņu un uz tikšanos,
Kaspars

Karte:

uz augšu