Kontakti

Nosaukums: Anete Bendika
Tālrunis: 28207632
E-pasts: Sūtīt e-pastu

Papildus info

Ir pienācis brīdis pavisam skaļi pateikt, ka esmu pamatīgi pievērsusies pasākumu vadīšanai. Kaut kas, kas agrāk bija hobijs vai “blakus darbs”, nu ir izaudzis manā dzīvē līdz galvenajam darbam, kas nes prieku, pozitīvus izaicinājumus un lielu gandarījumu. Ceļš uz šo jomu sākās ar improvizācijas teātri, kur gūtās iemaņas tad arī labi noder, lai pielāgotos dažāda rakstura pasākumiem. Kādiem?


Kāzas

Lielas un mazas, greznas vai pļavas vidū – galvenais, lai visi justos brīvi un labi, par ko arī rūpējos. Satiekoties ar jauno pāri izrunājam visus “jā” un “nē” viņu ideālajam kāzu dienas scenārijam. Palīdzu ar padomu un vakara scenārija izveidošanu, ņemot vērā jaunā pāra redzējumu un vēlmes.


Mičošana

Kopā ar folkloras draugiem vadām tradicionālo mičošanu, kuras ietvaros realizējam dažādas senas tradīcijas. Visas darbības skaidrojam, lai visiem būtu zināms, kas un kāpēc tiek darīts un, kāda ir rituāla nozīme. Pēc pieredzes varu apgalvot, ka šī ir ļoti interesanta, aizraujoša un emocionāla svinību daļa.
Pēc jaunā pāra ieskatiem varu gan vadīt kāzas, gan tradicionālo mičosanu. Varam arī atbraukt ciemos tikai uz mičosanu vai to varu novadīt pēc jaunā pāra redzējuma, idejām, vēlmēm. Pielāgojos!


Darba kolektīva balles

Lielas vai mazas, sportiskas vai vakartērpos, klusas vai skaļas, garas vai īsas.


Dzimšanas dienas u.c.kopīgas sanākšanas.

Piedāvāju novadīt improvizācijas spēles (30min-1h). Lielisks veids, kā apsveikt jubilāru un izklaidēt viesus, jo es viņus aktīvi iesaistīšu it visā ko daru.
Ja tev patīk improvizacijas teātris, tad es labprāt kopā ar kolēģi spēlēšu dažādas etīdes (30min-1h) tavā pasākumā. Viss, kas mums vajadzīgs, ir nedaudz vietas skatītāju priekšā, lai radītu izrādi no jūsu ieteikumiem. Pie nopietnāka cilvēku skaita, mums vajadzēs arī mikrofonus, bet visas detaļas mēs noteikti izrunāsim pirms tam satiekoties.


Reklāmas,filmas,videoklipi u.c. radoši projekti. Ar interesi iesaistīšos jūsu foršajos projektos!


Ja vēlies sadarboties ar mani, tad raksti ziņu uz vai zvani.

Priecāšos iepriecināt jūs!

uz augšu