Kontakti

Nosaukums: Ļubova Keiša
Adrese: Visa Latvija
Tālrunis: 26770591
E-pasts: Sūtīt e-pastu

Papildus info

Kāzu pasākumus var novadīt gan LV, gan RU valodā.
Mēdz sacīt, cik jautri un lustīgi tiks svinētas kāzas, tik saticīgi un laimīgi Jaunais pāris dzīvos savu laulības dzīvi! Es kā kāzu pasākumu vadītāja, cenšos pieturēties pie šī latviešu tautas ticējuma un jūsu kāzu dienā mēģinu radīt to īpašo jautrības dzirkstelīti ar romantikas un pārsteiguma momentu.

Kaut arī lielākai daļai kāzu vadītāju, pasākuma gaita ir praktiski vienāda, katrs vadītājs strādā pēc Jaunā pāra vēlmēm, ieteikumiem un iztēles - vienīgā atšķirība, kas mūs atšķir vienu no otra ir tas cik radoši un interesanti mēs katrs protam savu radošo darbu sagatavot un galvenais kā mākam to pasniegt.

Manos kāzu scenārijos noteikti būs daudz pārsteiguma momenti ne tikai Jaunajam pārim, bet arī kāzu viesiem, Jaunā pāra vecākiem, jo bērnu kāzu diena ir arī svētki viņiem!

Jautri konkursi un muzikālas pauzes kāzu viesiem, atjautības uzdevumi un mīklas, lietderīgi padomi kāzu organizācijā un interesanti ieteikumi mičošanai, kā arī radošas idejas ģimenes pavarda iekuršanai.

Manis veidotajos kāzu scenārijos nav rupjību, rupju joku un viesu vilkšana aiz rokas, lai tikai tie piedalītos konkursos. Nebūs arī vecum veco konkuršu ar avīzi un pārģērbšanos un cenšos nepieļaut komiski neveiklas situācijas.

Esmu pasākuma vadītāja, kas orientēta uz pozitīvu, romantisku, jautru un kreatīvu pasākuma norisi.
Strādāju kopā ar profesionālu fotogrāfu un superīgiem DJ, muzikantiem, kā tautās saka ar sava aroda meistariem.


Провожу и развлекаю и весельем наполняю. Все Ваши Праздники в том числе и Cвадьбы. Стильно и романтично, весело, но ненавязчиво, достойно, как для себя.
Я ведущая мероприятий, работу свою очень люблю и потому каждое событие создаю как для себя. Ваш праздник может быть веселым, неповторимым и именно таким, каким Вы сами захотите.


Cenas ļoti pieņemamas, zvaniet visu sarunāsim!

Karte:

uz augšu