Kontakti

Nosaukums: Atpūtas komplekss Rožmalas
Adrese: Nameju iela 2, Ceraukste, Bauskas novads, LV-3908
Tālrunis: 26564580
E-pasts: Sūtīt e-pastu
Mājas lapa: www.rozmalas.lv

Papildus info

Vietu skaits: 100
Guļvietu skaits: 59
Piedāvājam papildus:
ēdināšanu
dekorēšanu
pirts
spa

Rožmalas - plašs atpūtas komplekss pašā Zemgales sirdī. Koks ar savu siltumu, lins - ar cēlumu un akmens ar savu noturīgumu - tās ir Rožmalas.

Piedāvājam telpas kāzu svinībām, svinību sarīkojumiem un semināriem, ēdināšanu, nakšņošanu, aizraujošu ekskursiju Ribbes dzirnavās (ANNO 1867), pirti ar SPA kompleksu, sporta laukumus aktīvai atpūtai.

Svinību zālē 2.stāvā ir iespējams uzņemt līdz 100 personām, atkarībā no galdu klājuma, pasākuma koncepta un viesu vēlmēm. Mazā svinību zālē 1.stāvā ir iespējams uzņemt līdz 20 personām. Tāpat, iespējams, svinības rīkot kombinējot lielo zāli un restorānu! Sastādīsim ēdienkarti, iekārtosim zāli, parūpēsimies, lai viesi justos komfortabli.

Rožmalas saviem viesiem piedāvā 13 labiekārtotus viesnīcas numuriņus Kungu mājā: vienvietīgus, divvietīgus, ģimenes numurus. Viesnīcā varam izguldīt 26 personas ar papildus gultām līdz 50 personām.
Blakus dzirnavām atrodas Zeļļu māja, kurā ir viens labiekārtots viesnīcas numurs un trīs ekonomiskās klases istabas. Zeļļu mājā varam izguldīt 10 personas.

Mūsdienīgo atpūtas kompleksu papildina 150 gadus senās koka Ribbes vējdzirnavas, kur viesi var doties izzinošā ekskursijā, piedalīties pīrāgu cepšanā, uzcept piparkūku sirdis vai sarīkot mazu laulību cermoniju.

Tāpat, iespējams, kāzu rītā baudīt romantiskas brokastis divvientulībā!



Mums rūp, lai jūsu idejas un vēlmes īstenotos!

Karte:

uz augšu