Kontakti

Nosaukums: Gatis Pīpkalējs
Adrese: Dārznieki, Liepupes pag., Salacgrīvas nov.
Tālrunis: +371 25149545
E-pasts: Sūtīt e-pastu
Mājas lapa: www.smede.lv

Papildus info

Piegāde: Ir iespējama
Gatis Pīpkalējs ir kalējs, suvenīru monētu izgatavotājs un multimediju mākslinieks no Salacgrīvas novada un pārsvarā specializējas kalšanai dažādos pasākumos, kur lieti noder pārvietojamā smēde un tās aprīkojums - laktas, kalēja stangas, nojume, kalēja skrūvspīles u.tml.


KĀZAS PIE KALĒJA

Kāzas pie kalēja Salacgrīvas novadā tūrisma sezonas laikā - kalšanas rituāls (Laimes naglu vai pakava kalšana v.tml) - 60 eur/~1-1,5h. Scenāriju parasti izrunājam ar vedējiem pirms pasākuma. Iespējama arī specifisku lietu kalšana. Kalšana notiek brīvā dabā zem nojumes. Piedāvājam ari putnu būra likšanu Putniņu alejā, kurā pie kokiem jau daudzi pielikuši savus būrīšus ar autogrāfiem. Būrīša cena apmēram - 10 - 15 eur. Var ņemt savu būrīti. Pielikšana ir bez maksas.

IZBRAUKUMA KALŠANA

Kalēja izbraukums ar piedalīšanos pasākumā - kāzās, precībās, jubilejās, sporta spēles, pilsētas vai novadu svētkos. Pasākumā kalējs iesaista apmeklētājus kalšanas procesā un parasti piedāvā kalt nagliņas. Var kalt arī sevis izvēlētu priekšmetu, kas neaizņem daudz laika un resursu. Kalšana notiek zem nojumes. Izmaksas 35 eur/h + transporta izdevumi. Minimālais ir 4h stundas pasākumā. Visu dienu no pl. 10:00 līdz 18:00 ir 250 eur + transporta izdevumi. Cenā iekļauta 4 h iekraušanās/izkraušanās. Pasākuma dalībniekiem tiek piedāvāti gan cimdi, gan darba brilles drošākai kalšanai.


MONĒTU KALŠANA

Piedāvājam monētu kalšanu gan pasākumos, gan pasūtot tikai monētas. Pasākumos parasti apmeklētāji paši piedalās monētas kalšanā. Lai izkaltu monētu nepieciešama forma. Divām pusēm divas formas. Vienas unikālas formas izveide maksā 50 eur. Vienas monētas cena 1,50 eur. Monētu kalšanu var apvienot ar radošo darbnīcu.


RADOŠĀ METĀLA DARBNĪCA

Piedāvājam radošās metāla darbnīcas izbraucienus uz pasākumiem. Darbnīcā var veidot dažādas lietas no metāla stieplēm, plāksnēm, atgriezumiem vai it kā nevajadzīgām lietām. Piemēram, izveidot kaklā iekarināmu kuloniņu no vecām patronu čaulām. Var apvienot ar monētu kalšanu. Izmaksas: 35 eur/h + transporta izdevumi.mi.

Karte:

uz augšu