Kontakti

Nosaukums: Zemeņu iela
Adrese: Visa Latvija
Tālrunis: +371 29377233
E-pasts: Sūtīt e-pastu

Papildus info

Grupa -Zemeņu iela no Cēsīm (grupas "mītne" atrodas Zemeņu ielā) dibināta 2015.gada rudenī. Visi grupas dalībnieki ir ar būtisku iepriekšēju muzicēšanas pieredzi.

Grupas līderis un dibinātājs Andris Maseļuns (Cēsis, solo ģitāra) vairāk kā 20 gadus spēlējis dažādos Cēsu un Valmieras puses šlāgermūzikas un kantrī sastāvos (piem., "Domino", "Muiža", "V.I.A", u.c.).

Modris Romka-Laurītis (Priekuļi, akustiskā ģitāra, mutes harmonijas, vokāls) ar pārtraukumiem muzicējis dažādos sastāvos arī vairāk kā 20 gadus. Cēsu "Karmīnkrāsas karoga kora" sastāvā piedalījies TV3 šovā "Koru kari 3".

Zigmārs Krastiņš (Valmiera, basģitāra, vokāls) spēlējis dažādos sastāvos vairāk kā 10 gadus. Krastiņu ģimenes sastāvā piedalījās LNT šovā "Dziedošās ģimenes".

Igors Vītols (Valmiera, bungas) grupas sastāvā ir ar lielāko muzicēšanas pieredzi (apmēram 30 gadi). Grupas sastāvam pievienojies nesen, pēc pamat bundzinieka Denisa Firsova pārcelšanās uz ārzemēm.

Gints Klūga (muzikantu aprindās pazīstams kā "Huga", Cēsis, bungas) tāpat kā Igors, nesen pievienojies grupas sastāvam. Arī pieredzes ziņā nopietni var "sacensties" ar Igoru (muzicējis grupā "Ferrum" un citos sastāvos).

Grupa regulāri muzicē dažādos pasākumos, kāzās un ballēs.



Karte:

uz augšu