Kontakti

Nosaukums: POP UP Studio
Tālrunis: 29951773 | 26426118
E-pasts: Sūtīt e-pastu

Papildus info

Īstais brīdis palutināt sevi, tikties un piedzīvot kopā! Sievišķīgi rotaļīga SKAISTUMA DIENA kopā ar draudzenēm pie Tevis - dodamies izbraukumā - vai aicinām pie mums! Sievietes SAPNIS ir kļūt skaistai, ko ikviena vēlamies - lutināšanu - Lai top! Esi skaista! Ik mirklis ir īsts!

Piepildām sevi ar SIEVIŠĶO ENERĢIJU, radošā gaisotnē gūstot dvēseles mieru, iedvesmu un HARMONIJU. Kad domājam par sevi - UZPILDĀM sevi. Mīlot mēs KRĀJAM savu spēku.

Sievietes SAPNIS ir par rotāšanos, būt skaistai, mīlēt sevi! Radošajā darbnīcā izveido ZIEDU ROTU - tieši tādu kā vēlies, tad seko MAKEUP otiņu PIESKĀRIENI un mirklis sev, lai pēc tam vari doties fotokameras priekšā un noķert to mirkli, kad esi TIK SKAISTA!


Piedāvājums aktuāls svinību pasākumos, vecmeitu ballītēs, uzņēmumu darbinieku saliedēšanā un atpūtā. Izbraukumos viesojamies arī tematiskos pasākumos, notikumos pie dabas un cita formāta piedāvājumos.


Par visu precīzāk vaicāt helga.sakne@gmail.com lelde.bange@gmail.com Facebook POP UP Studio un LaCrown Tālr.nr. +371 29951773 un +371 26426118



Aiciniet un izbaudiet!

uz augšu