87.00 €

Kontakti

Nosaukums: Creative Pillow
Adrese: Dzirnavu iela 9, Rīga, LV-1010
Tālrunis: +371 28810810
E-pasts: Sūtīt e-pastu
Mājas lapa: www.pillow.lv

Papildus info

Mēs veicam piegādes visā pasaulē! Parasti ir nepieciešamas 1-2 darba dienas, lai izgatavotu Jūsu pasūtījumu.
Piegāde: Ir iespējama
Mēs piegādājam

Creative Pillow ir eksperti personalizētu kāzu dāvanu radīšanā! Pārsteidz jaunlaulātos un vedējus ar oriģinālu, rokām apgleznotu gultas veļu. Katrs dizains pielāgojams klienta vēlmēm!

Creative Pillow – tie ir 100% dabīga materiāla, rokām apgleznoti spilvendrānu un gultas veļas komplekti. Ražošanā tiek izmantota tikai augstas kvalitātes organiska kokvilna un satīns. Zīmējums tiek darināts ar tekstilkrāsām un katrs produkts ir unikāls roku darbs. Tā ir brīnišķīga iespēja īstenot jūsu idejas un ieceres!

Mēs ticam, ka pieskāriens katrai vismazākajai lietai piešķir dzīvību un dvēseli, tāpēc katrs darbiņš tiek radīts ar otām, lielu rūpestību un prieku. Nav divu domu, ka uz šāda spilvena ir tikai vissaldākie un skaistākie sapņi. No cilvēka – cilvēkam!

Ar tekstilkrāsām darināto dizainu gultas veļas un spilvendrānas ir ļoti patīkamas ādai. Krāsa tiek absorbēta auduma šķiedrās, neveidojot nepatīkamu tekstūru uz auduma virsmas, kas varētu traucēt miegu. Zīmējuma termiskā apstrāde nodrošina, ka izvēlētais dizains jūsu spilvenu rotās mūžīgi.

Katra gultas veļa un spilvendrāna ir sirsnīgs klienta un mākslinieka veiksmīgas sadarbības rezultāts. Tā ir fantastiska un oriģināla dāvana mīļajiem cilvēkiem vai sev pašam jebkurā skaistā dzīves dienā!

Karte:

uz augšu