60.00 €

Kontakti

Nosaukums: Chevrolet Impala
Adrese: Rīga
Tālrunis: +371 28634568
E-pasts: Sūtīt e-pastu

Papildus info

Cena/stundā: 60,00
Aicinu izdzīvot Jūsu īpašo dienu kopā ar mani – eleganto un sportisko 1973. gada Amerikas skaistumkaralieni – Chevrolet Impala!

7 iemesli sacīt: “JĀ!”

ELEGANCE UN VĒSTURISKS ŠIKS. Esmu dzimusi 70-tajos, kad pasaulē slavas laurus plūca Džeina Fonda, Bridžita Bordo un Džons Travolta. Ieradīšos sirds čakru sildošā, maģiski tumšzaļā ietērpā. Par mani neatvairāmāka drīkst būt tikai līgava!

DAUDZ VIETAS. Piedāvāju luksusa braucienu 5 pasažieriem. Jaunais pāris ar vedējiem vai trakulīga vecmeitu ballīte – izvēle ir Jūsu ziņā!

ĒRTI. PATIEŠĀM! Milzīgs dīvāns gan priekšpusē, gan aizmugurē. Pietiekami daudz vietas gan Porziņģa līdzinieku kājām, gan Kardašjanu lēdiju apaļumiem. Izcili līganas kustības (gādāšu, lai šampanietis neizlīst!), patīkams vēsums vai siltums omulībai ar gaisa kondicionieri. Kāda ir Jūsu mīļākā dziesma? Baudiet to profesionālā audiosistēmā!

SPORTISKA JAUDA. Esmu radīta azartiskiem dzīves baudītājiem, kas nebaidās no gāzes grīdā. Lepojos ar skanīgu 5,7 litru V8 motoru un pārliecinošu uzrāvienu. Aiziet, lai ceļmalas oļi sabirst zvaigžņu putekļos!

DROŠA UN UZTICAMA. Esmu teicamā formā – nesen piedzīvojusi reinkarnējošu atjaunošanu tepat Latvijā, rūpīgi kopta un lolota. Jūsu īpašajā dienā gaidīšu mirdzoši tīra un svaiga, lai baudītu nevainojami izcilu atpūtu.

ALL INCLUSIVE. Korekts un glīti posies auto vadītājs, pilna bāka degvielas un individuāli pielāgots maršruta plānojums ir iekļauts cenā. Vizinu pa visu Latviju un ārpus tās.

TIEŠI JUMS. Esam radoši un elastīgi Jūsu pasakainās dienas vēlmju piepildīšanā.

IZNOMĀ AUTO, IZDZĪVO SAPNI!
CENA STUNDĀ: 60 EUR
CENA DIENĀ: 600 EUR

P.S. Vasaras nedēļu nogales izķer ātri, zvaniet 28-634-568 un rezervēsim Jums lielisko izbraucienu jau tagad!

Karte:

uz augšu